Altijd was ik de jongste leerling van mijn klas, zo ook tijdens een les front end programmeren. De opdracht tijdens deze les was om een fictieve website te ontwikkelen, zo ontstond mijn idee om een webshop te beginnen. Mijn docent maakte mij nog enthousiaster en zo begon ik met het verkopen op Bol.com, een ingeschreven bedrijf had ik toen al omdat ik zo nu en dan een website maakte.

Sibel van Webwinkelkeur heeft een blog geschreven over het verhaal achter mijn webshop Handigs (voorheen PlakWallet). Hierin lees je waarom ik naast Bol.com een eigen webshop begon, hoe ik ondernemen naast mijn studie heb ervaren en wat er bij komt kijken als je jonger dan 18 jaar start met ondernemen.

Lees hier het artikel bij Webwinkelkeur

Met mijn webshop ben ik bij Webwinkelkeur aangesloten om gemakkelijk reviews te kunnen verzamelen en om vertrouwen uit te stralen naar bezoekers.

Gratis waardevolle informatie voor
meer conversie + hogere orderwaarde in WooCommerce?

Laat je e-mailadres achter, dan stuur ik je af en toe een mail met waardevolle informatie.